PREŢUIŢI TĂCEREA
Nu te strădui să-ţi arăti înţelepciunea! Dacă ai înţelepciune, ea se va exprima singură, fară să depui niciun efort.

Miercuri, 21.03.18, 5:21 PM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Principală | Blog | Înregistrare | Logare

Principală » 2013 » Februarie » 23 » CAT DE PUTERNICĂ ESTE DE FAPT IMAGINAŢIA NOASTRĂ?
12:56 PM
CAT DE PUTERNICĂ ESTE DE FAPT IMAGINAŢIA NOASTRĂ?

Câţi dintre noi suntem conştienţi de forţa reală a IMAGINAŢIEI noastre? Câţi dintre noi lucrăm cu imaginaţia pentru a atrage în viaţă lucrurile pe care ni le dorim cu ardoare? Dacă am afla cu toţii că prin acest proces mental omul poate materializa ORICE îşi propune, cu siguranţă am vrea să ştim CUM să folosim capacitatea imaginativă pentru rezultate tangibile!

Imaginaţia - un MUST al creării conştiente

Cu intenţia de a-ţi clarifica idei despre care în mare parte ştii deja (puterea gândurilor, importanţa procesului de vizualizare, energia emoţiilor, etc.)  voi scrie mai jos un fragment dintr-o carte pe care personal o citesc şi răscitesc (Think and Grow Rich, Napoleon Hill). Dorinţa mea pentru tine este să te laşi pătruns de adevărul informaţiilor pe care ţi le voi oferi despre puterea imaginaţiei.

Nu-ţi pot spune decât că este genul de idee care îţi poate schimba viaţa radical dacă o aplici în viaţa ta în mod conştient! Repet, vizualizarea repetată a  dorinţelor conduce la manifestarea lor!

 Iată aşadar ce spune Napolen Hill despre imaginaţie:

„Imaginaţia este literalmente atelierul în care sunt forjate toate planurile create de om. Gândul sau DORINŢA capătă formă şi este orientată către ACŢIUNE cu ajutorul facultăţii imaginative a minţii. Pe bună dreptate se spune că omul poate crea ORICE îşi imaginează. Prin intermediul IMAGINAŢIEI CREATOARE mintea limitată a omului capătă un acces direct la Inteligenţa Infinită. Acesta este instrumentul care permite primirea inspiraţiilor de geniu, respectiv a tuturor ideilor noi, dar şi a vibraţiilor-gând emise de ceilalţi oameni. Aceasta este facultatea prin care individul se poate racorda sau poate comunica cu subconştientul colectiv sau cu mintea subconştientă a altor oameni!

Imaginaţia nu poate opera DECÂT atunci când mintea conştientă vibrează pe o frecvenţă extrem de înaltă; de pildă, atunci când aceasta este stimulată de emoţia unei DORINŢE PUTERNICE.  Tu îţi poţi crea o avere, dacă vei aplica în mod conştient legile imuabile ale naturii. Mai întâi de toate, trebuie să înveţi însă cum funcţionează aceste legi şi cum le poţi FOLOSI.

Dacă nu dispui de o facultate imaginativă foarte dezvoltată, poţi fi convins că acest lucru se datorează exclusiv faptului că nu ai folosit-o până acum. Ea poate fi ORICÂND dinamizată prin PRACTICĂ.” (Think and grow Rich/ Foloseşte-ţi mintea pentru a te îmbogăţi, Napoleon Hill)
Vizualizări: 143 | Adăugat de: Mihai | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]

Meniu site

radio stations

Sondajul nostru

Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 137

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0