PREŢUIŢI TĂCEREA
Nu te strădui să-ţi arăti înţelepciunea! Dacă ai înţelepciune, ea se va exprima singură, fară să depui niciun efort.

Miercuri, 21.03.18, 5:23 PM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Principală | Blog | Înregistrare | Logare

Principală » 2013 » Februarie » 23 » CE-ŢI LIPSEŞTE CAND INTAMPINI BLOCAJE?
12:31 PM
CE-ŢI LIPSEŞTE CAND INTAMPINI BLOCAJE?
 
De ce Legea Atracţiei funcţionează întotdeauna la unii oameni, în timp ce alţii o pun în aplicare şi totuşi dorinţele lor rămân la stadiul de vise? De ce unele persoane au acea aură misterioasă şi fascinantă care spune „POT SĂ FAC ORICE ÎMI PROPUN”? Ce ştiu ele în plus faţă de ceilalţi oameni? Deţin calităţi rare... ? Au capacităţi paranormale...? Răspunsul este... da şi nu. Au într-adevăr o calitate rară, dar nu neaparat şi capacităţi paranormale. Care este acea calitate specială, ingredientul secret al tuturor reuşitelor?RĂBDAREA. 

Da, răbdarea. Acum ceva timp am citit o chestie care mi-a plăcut foarte mult şi mi-a rămas în minte ca un punct important de referinţă. RĂBDAREA ESTE PASIUNE ÎMBLÂNZITĂ! Acesta este secretul meu de reuşesc în ce îmi propun şi motivul pentru care nu cred în imposibil. Nu, nu cred în imposibil. Atât timp cât îmi doresc ceva cu ARDOARE şi am hotărât că trebuie să am acel lucru sau să trăiesc acea experienţă... totul devine complice şi ajung la ţintă. Când? E un moment potrivit pentru toate. Şi nu, nu cred că am eu capacităţi paranormale, pur şi simplu când HOTĂRĂSC că-mi doresc ceva, pun acel ingredient special: răbdare. 


Experienţa mi-a dovedit în toate situaţiile că Universul îşi rezervă un anumit timp până la materializarea completă a obiectivului pe care ţi-l propui. Mă voi referi de mai multe ori la obiective, deoarece vreau să subliniez faptul că o dorinţă nu este totuşi acelaşi lucru cu un obiectiv. 

Când îţi propui ceva, treci la nivelul următor. 

Din dorinţă devine obiectiv. Spuneam mai devreme că din momentul când îţi stabileşti clar ce vrei, Universul începe să se rearanjeze conform viziunii tale şi asta poate dura ore, zile, săptămâni sau chiar ani... depinde ce ţi-ai propus. Cel mai mare bine pe care ţi-l poţi face singur este să ai răbdare. Crede-mă, dacă ai hotărât clar ce vrei şi îţi doreşti cu ardoare să reuşeşti... răbdarea este esențială. De ce?

Deoarece transmiți Universului faptul că știi că va contribui la împlinirea visului tău.


Aici e de fapt secretul! Mi-am dat seama că acceptând din start faptul că se va scurge un timp anume până la împlinirea obiectivului propus, înseamnă că sunt sigură de reuşita mea! Fie vouă după credinţa voastră! Aşa a spus şi Iisus, aşa spun şi înţelepţii şi aşa spune şi fizica cuantică. Nu mai există nicio îndoială că Legea Atracţiei funcţionează întotdeauna. Ea nu selecţionează oamenii şi nici gândurile. Ea răspunde la acea dorinţă arzătoare, acel obiectiv propus, acea hotărâre de nestrămutat şi la acea răbdare de neclintit.  Nu cunosc dedesubturile existenţei omului pe Pământ...  nu putem anticipa cum interacţionează Legea Atracţiei cu legile karmei, spre exemplu (cauză şi efect). Dar un lucru este sigur: este loc sub soare destul pentru atât de multe visuri, cu condiţia ca acestea să treacă la nivel de obiective, adică în timp ce ești în starea de liniște și încredere să faci acele lucruri care crezi că țin de tine și care te aduc mai aproape de visul tău. Dar nu-ți revine ție în mod conștient toată treaba. Există o Inteligență Superioară care ne guvernează. Ea poate face conexiuni incredibile. Ai încredere în ea. 

Când și când este bine să te abandonezi pur și simplu acestei forțe magice.

Aşadar, răbdare, îmblânzeşte-ţi pasiunea. Fii sigur că viziunea ta şi ce-ţi doreşti vor deveni realitate curând. Alege să priveşti aşa lucrurile şi îţi promit că vei trăi satisfacţii nebănuite! Fii sigur că Universul reacţionează de fiecare dată la orice hotărâre clară, la orice dorință arzătoare, la orice clipă de răbdare...

Vizualizări: 129 | Adăugat de: Mihai | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]

Meniu site

radio stations

Sondajul nostru

Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 137

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0