PREŢUIŢI TĂCEREA
Nu te strădui să-ţi arăti înţelepciunea! Dacă ai înţelepciune, ea se va exprima singură, fară să depui niciun efort.

Miercuri, 21.03.18, 5:21 PM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Principală | Blog | Înregistrare | Logare

Principală » 2013 » Februarie » 22 » MESAJELE DIN BIBLIE DESPRE LEGEA ATRACŢIEI
8:11 PM
MESAJELE DIN BIBLIE DESPRE LEGEA ATRACŢIEI
 
 Despre puterea creatoare cu care suntem înzestraţi şi despre potenţialul divin care ne animă minut cu minut nu vorbeşte doar fizica cuantică; referiri la omnipotenţa subconştientului nostru există şi în Biblie. Ce mesaje ascunse pot fi descifrate din Scripturi în legătură cu principiile Legii Atracţiei? Cu această întrebare în minte, m-am gândit să recitesc cartea lui Joseph Murphy, Puterea extraordinară a subconştientului tău. Aici am găsit răspunsul. Iată ce spune acest autor despre referirile din Biblie în legătură cu forţele latente din noi:

Toate câte cereţi, rugându-vă, să credeţi că le-aţi primit deja şi le veţi avea. Remarcaţi diferenţele de timp ale verbelor din verset. Inspiratul apostol ne îndeamnă să credem, să acceptăm ideea că obiectul dorinţelor noastre a fost deja obţinut şi că realizarea va aparea cu siguranţă. (...) Introduceţi în subconştient o sămânţă (o idee) care, dacă nu o deranjaţi, fără îndoială că va încolţi şi va da roade. Prima condiţie asupra căreia a insistat Iisus este credinţa. De nenumărate ori aţi citit în Biblie: Totul vă este dat după credinţă. Dacă veţi semăna anumite grăunţe, puteri fi siguri că veţi obţine plante aparţinând aceleiaşi specii. Credinţa despre care vorbeşte Biblia reprezintă un mod de a gândi, o atitudine mentală, o certitudine interioară, faptul de a şti cu siguranţă că ideea pe care aţi acceptat-o pe deplin va fi preluată şi materializată de către subconştient. (...) Un exemplu clasic ce ilustrează această tehnică se află în Evanghelia după Matei (9:28-30): "După ce a intrat în casă, au venit la El orbii şi Iisus i-a întrebat: Credeţi că pot să fac eu aceasta? Zis-au Lui: Da, Doamne! Atunci S-a atins de ochii lor, zicând: După credinţa voastră, fie vouă! Atunci s-au deschis ochii lor."

Pentru aceia care se întâlnesc pentru prima dată cu astfel de viziuni despre viaţă şi despre noi ca oameni poate părea ciudată legătura dintre ştiinţă şi religie, dar astăzi mai mult decât oricând aceste două domenii fuzionează şi se susţin reciproc în revelarea unor adevăruri fundamentale pentru omenire... Totul este în noi pentru că totul este Dumnezeu şi nimic nu există în afara Lui, deci niciun om nu poate fi în absenţa Sa, chiar dacă el alege să nege existenţa Divinităţii... 
Vizualizări: 117 | Adăugat de: Mihai | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]

Meniu site

radio stations

Sondajul nostru

Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 137

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0