PREŢUIŢI TĂCEREA
Nu te strădui să-ţi arăti înţelepciunea! Dacă ai înţelepciune, ea se va exprima singură, fară să depui niciun efort.

Duminică, 18.02.18, 9:59 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Principală | Blog | Înregistrare | Logare

Principală » 2013 » Februarie » 23 » PUTEREA INIMII TALE
1:31 PM
PUTEREA INIMII TALE

Acolo unde iubirea este maximă, miracolele sunt întotdeauna posibile. Milla Cather (1873-1947)

"Interiorul corpului tău reprezintă o hartă perfectă a sistemului solar și a Universului. Inima ta simbolizează soarele, respectiv centrul sistemului tău corporal. Organele tale simbolizează planetele. Așa cum planetele depind de soare pentru a-și păstra echilibrul și armonia, organele tale depind de inima ta pentru a-și păstra acest echilibru și armonia.


Oamenii de știință de la Institutul HeartMath din California au demonstrat că sentimentele sincere de iubire, de apreciere și de recunoștință stimulează puternic sistemul imunitar, amplifică secreția substanțelor chimice vitale, și implicit vitalitatea și vigoarea corpului, reduc nivelul hormonilor stresului, presiunea arterială excesivă, anexietatea și vinovăția, și îmbunătățesc mecanismele de reglare a glucozei în cazul diabeticilor. În plus, iubirea creează îmbunătățirea ritmului cardiac (în cazul existenței unor neregularități ale acestuia). Cercetătorii de la HeartMath au demonstrat că inima are un câmp magnetic de 5000 de ori mai puternic decât cel al creierului, cu o rază de câțiva metri în jurul corpului.


Alți savanți au revoluționat modul nostru de a înțelege felul în care influențează iubirea starea de sănătate, făcând experimente cu ajutorul apei. Ce are de-a face apa cu starea de sănătate? Ei bine, corpul nostru este alcătuit în proporție de 70% din apă! În interiorul craniului, apa atinge un procentaj de 80%!


Cercetătorii din Rusia, Japonia, Europa și din SUA au descoperit că prin expunerea apei în prezenţa rostirii (sau scrierii) unor cuvinte și sentimente pozitive cum ar fi iubirea și recunoștința însăși structura chimică a acesteia se modifică în sensul unei mai mari armonii. Cu cât sentimentele la care este expusă apa sunt mai elevate și mai nobile, cu atât mai frumoase și mai armonioase devin cristalele de apă atunci când aceasta este înghețată. Invers, atunci când apa este expusă unor cuvinte și emoții negative precum ura, nivelul energetic al apei scade, iar în structura ei chimică intervin schimbări haotice, care o distorsionează.


Dacă emoțiile umane pot schimba structura apei, îți poți imagina cu ușurință ce efect produc ele asupra stării tale de sănătate! Îți reamintesc că celulele corpului tău sunt alcătuite în cea mai mare parte din apă! Ele conțin această apă și sunt înconjurate în întregime de ea!


Îți poți imagina impactul iubirii și al recunoștinței asupra corpului tău? Îți poți imagina puterea acestor două sentimente pozitive de a-ți restabili starea de sănătate? Ori de câte ori simți starea de iubire, aceasta modifică și armonizează structura chimică a apei din cele 100.000 de miliarde de celule ale corpului tău!"


Emoțiile tale îți afectează fiecare celulă a corpului. Mintea și corpul, sau lumea mentală și cea fizică, sunt înlănțuite și imposibil de separat. Thomas Culko, autor și psiholog sportiv

Fragmente extrase din cartea The Power, Rhonda Byrne 

Iubirea creează coerenţă. Datorită capacităţii sale de a produce efecte atât de profunde, iubirea însăşi poate fi considerată un tip de energie. Înţelegând impactul ei asupra structurii noastre energetice şi asupra corpului fizic, devine uşor să înţelegem cum se face că o relaţie bazată pe dragoste poate avea efecte profunde asupra stării noastre de sănătate şi bine interior. Se pare că starea de coerenţă internă determinată de dragoste constituie fundamentul multor efecte pozitive asupra sănătăţii care derivă dintr-o relaţie bazată pe iubire.  (William Collinge - Cartea Energiilor)
Vizualizări: 147 | Adăugat de: Mihai | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]

Meniu site

radio stations

Sondajul nostru

Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 137

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0