PREŢUIŢI TĂCEREA
Nu te strădui să-ţi arăti înţelepciunea! Dacă ai înţelepciune, ea se va exprima singură, fară să depui niciun efort.

Duminică, 18.02.18, 10:05 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Principală | Blog | Înregistrare | Logare

Principală » 2013 » Februarie » 23 » VIBRAŢIILE EMOŢIILOR POZITIVE
1:22 PM
VIBRAŢIILE EMOŢIILOR POZITIVE

Ce se întâmplă cu tine şi în jurul tău atunci când în interior eşti animat de emoţii puternice? Se produc transformări şi creezi experienţe care vin spre tine cu o viteză direct proporţională cu intensitatea emoţiilor resimţite. Ştii asta, nu? Legea rezonanţei este la fel de precisă ca şi legea gravitaţiei.

Fiecare gând şi fiecare emoţie pe care le emitem în Univers (Oceanul Cuantic sau Mintea lui Dumnezeu) sunt o formă de energie. Acest fapt este dovedit. A te separa de reverberaţiile trăirilor tale, spunând: „Lucrurile se întâmplă pentru că aşa sunt scrise şi nu pot face nimic în privinţa asta” înseamnă de fapt un spirit de observaţie mai puţin dezvoltat. Conştientizarea propriei puteri interioare începe cu hotărârea de a-ţi îndrepta atenţia asupra legăturii dintre ce simţi cu intensitate şi ce se „întâmplă” în viaţa ta. Vei vedea că întotdeauna ce este în interiorul tău este şi în exteriorul tău şi dacă ai făcut acest prim pas, fii convins că te afli pe cel mai bun drum!

Emoţiile care te fac să te simţi bine sunt cele care atrag în viaţa ta tot ce este mai frumos. Vibraţiile sentimentelor pozitive fac ca dorinţele tale să devină realitate! Repet: vibraţiile sentimentelor pozitive fac ca dorinţele tale să devină realitate! Şi care sunt aceste emoţii (trăiri sufleteşti) atât de puternice şi aducătoare de şi mai multă energie bună?

Bucurie
Iubire
Starea de îndrăgostire
Entuziasm
Mulţumire
Recunoştinţă
Apreciere
Fericire
Optimism
Încredere
Generozitate
Pasiune

şi altele care îţi mai vin în minte acum... 

În cartea Cere şi ţi se va da (Esther şi Jerry Hicks) spune aşa: „Deoarece vibraţia aprecierii este cea mai puternică conexiune dintre fiinţa ta fizică şi cea non-fizică, această modalitate te ajută, de asemenea, să primeşti o călăuzire mai clară de la Fiinţa ta interioară.”

Wow! Merită citit şi răscit acest paragraf (de fapt, toată cartea este plină de lucruri super faine şi interesante).  Sentimentul de recunoştinţă şi mulţumire atrage atât de multe energii pozitive, iar vibraţiile acestora produc rezultate pur şi simplu uimitoare.  Adesea, experienţele celor care trăiesc cu intensitate emoţiile aprecierii par rupte dintr-un basm. Pot să confirm :) Mă simt binecuvântată pentru că am avut ocazia să descopăr importanţa gândurilor şi sentimentelor mele şi să învăţ cum pot trece de la o stare mai puţin bună la una foarte bună… Doresc ca fiecare om să cunoască această bucurie vibrantă a Fiinţei…

Revin la cartea Cere şi ţi se va da pentru că mi se pare absolut fascinantă şi grăitoare de adevăr: „În această vibraţie a sentimentelor plăcute, unde nu există niciun fel de opoziţie, te vei afla în starea de acceptare deplină;  vei fi în acea stare vibraţională în care evenimentele dorite se vor strecura uşor în viaţa ta! Cu cât vor intra mai uşor, cu atât mai bine te vei simţi.”

Orice emoţie care ne face să ne simţim foarte bine ne înalţă frecvenţa de vibraţie, iar acest lucru are implicaţii benefice nebănuite, pe toate planurile vieţii. Putem practica emoţiile pozitive în mod conştient, iar sentimentul de recunoştinţă este cel mai la îndemână deoarece cu toţii avem motive să mulţumim Universului… Îţi promit că dacă vei integra această practică în viaţa ta, în scurt timp schimbări pozitive uimitoare se vor petrece atât în interiorul tău, cât şi în exterior! Trebuie doar să fii atent,ă şi vei observa transformările… de la cele mai mici… la cele mai mari…
Vizualizări: 137 | Adăugat de: Mihai | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]

Meniu site

radio stations

Sondajul nostru

Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 137

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0